Institute of Contemporary Art Budapest – ICA

 

I was a member of the Institute of Contemporary Art (ICA) between 2014 and 2017.

 

Artists in the CCA:

Bertalan Babos Zsili painter | Katinka Bárdosi painter | Andrea Gombos sculptor | Aniko Herbert visual artist | Attila Kondor painter | Marcell Németh sculptor | Oliver Šin painter | Éva Szakál painter

See more: PORTFOLIO

 

Online contacts:

fcaebook – Institute of Contemporary Art (ICA)

facebook – Center of Contemporary Art (CCA)

 

Address: Budapest Karolina út 65. H-1113


HU

Az Institute of Contemporary Art Budapest egy egész évben működő, látványos kiállításokkal és interaktív művészeti programokkal folyamatosan jelentkező művészeti központ. Az egyéni és kollektív műtermek, kiállító és közösségi terek adta lehetőségek mellett a rezidenciaprogramok és az Intézet nemzetközi kapcsolati hálója biztosítja a hazai alkotók nemzetközi integrációját.

 

Hangsúlyos szerepet kap, emellett az intézmény művészetszervező tevékenysége is, melyet az Intitute of Contemporary Art Budapest szakmai irányításával hajt végre. Az Intézet és a Központ kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi kapcsolatok kiépítésére, ápolására és fejlesztésére, melyben saját tevékenysége promótálásán túl, a velünk együttműködő nemzetközi társintézetek és a kortársművészeti piac szereplőivel alakít ki mindkét fél számára előnyös együttműködéseket. A nemzetközi művészeti közeg szereplőivel zajló kommunikáció hatékonyabbá tétele érdekében, kezdetektől szakmai együttműködő partner az Intézet portfóliójához tartozó ArtGuideEast folyóirat. E közös célokhoz, közös erőfeszítésre van szükség, amelynek ereje számunkra a magyar és külföldi művészeti intézményekkel, művészekkel és szakemberekkel zajló hosszú távú kollaborációban rejlik.